tirsdag den 6. september 2011

Smørcreme

Smørcreme:

250g tempereret smør
250g flormelis
evt. 1 par vanilie eller mandel essens (hvis man synes)
eller 2-3 spsk. kakao (hvis det fx er kakaobunde man skal smørre op)
eller pastafarve (som kan matche den farve MMF kagen skal beklædes med)

Smør og flormelis røres sammen til ensartet masse og smag eller farve tilsættes lidt ad gangen til man er tilfreds med farven (OBS at farven bliver lysere efter piskning).
Piskes i 5min. Stop piskning et pr gange og skab cremen ned, så det hele bliver pisket ensartet.

Kan nu anvendes til at smørre kagen op, kagen stilles koldt et par timer til smørcremen er blevet fast (og evt. endnu et finpudsende lag påføres) og kagen kan beklædes.

Portionen passer til en kage med ca. 26cm i diameter.


Kom smørcremen i en frysepose og klip et lille hul, "tyl" det på -så er det meget nemmere at styre :)


Hele vejen rundt


Start med siden rundt, skrap siden glat og
kom det afskrabede smørcreme på toppen og glat ud og skrap glat.


Stil på køl og efter ca. en halv time er det hærdet og kagen er klar til at blive beklædt :)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar