lørdag den 21. maj 2011

MMF

MMF (Marsh Mellow Fondant) også kaldet 'Fondant'
 




 
15skumfiduser
2spsk vand
1 spsk olie
Varmes i microovn i ca. 1 min. -hold øje, da de ikk må få for meget, de skal puffe op og bliver bløde, men ikke smelte.
Op til 500g flormelis

Flormelis røres i lidt efter lidt (husk at tilsætte pastafarve mens det stadig er rimelig blødt) indtil en passende "modellervoks" konsistens -det skal være blødt, men ikke klistre.
Lad "klumpen" hvile et kvarterstid, så den ikke er varm, men kun lun.
Kan nu rulles ud til at beklæde en kage eller udstikkes med figurer og pynte lige som du ønsker det :)

(Husk at gemme rester).
MMF kan gemmes indpakket i pose i lufttæt beholder i  kølig køkkenskab eller køleskab indtil du skal bruge det igen -enten kan du varme det op i hånden eller varm det kort i microovnen.
 
 
 
 

 

 
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar